Je droomt al een hele tijd van een job in het buitenland? Gelijk heb je! Werken in het buitenland brengt heel wat voordelen met zich mee. Het is – laat ons eerlijk zijn – ook een groot avontuur. Want wat je te wachten staat, dat weet je nooit precies op voorhand.

Toch is het aangewezen om je goed voor te bereiden en niet alles zomaar aan het toeval over te laten. Laat je begeleiden in je zoektocht naar een geschikte job. Bij Chelona begeleiden wij kandidaten die op zoek zijn naar een job in buitenland.

Voordelen

De voordelen wegen sterk op tegen de nadelen. We sommen kort enkele belangrijke voordelen op.

Financieel

In wel wat landen kan je beduidend meer verdienen dan in België. Eerst en vooral omdat je in vele landen minder of zelfs geen belastingen moet betalen. Heel wat werkgevers zullen je ook vergoeden voor je huurkost, je verzekeringen, je auto,…

Persoonlijke ontwikkeling

Geef je persoonlijke ontwikkeling en je carrière een boost door een tijd in het buitenland te werken. Je leert je aanpassen, je verbreedt je horizon, je komt in nauw contact te staan met mensen uit andere culturen. Ook wat taal betreft, zal je je kennis verbreden van de taal die er gesproken wordt.

Twee handen houden een bruine portefueille vast, het rechterhand haalt enkele briefjes van 50 euro uit de portefeuille
Kleurrijk fruit

Een nieuwe cultuur leren kennen

In het buitenland werken betekent in contact komen met andere culturen. De cultuurverschillen kunnen erg groot zijn en dat kan flink wat aanpassing vragen. Echter zal Chelona je zeer zorgvullig op dit alles voorbereiden.

Genieten van een beter klimaat

Als je beslist om in het buitenland te gaan werken, kan je het hele jaar rond genieten van een veel beter klimaat dan hier in België. Het is bijzonder fijn om iedere dag op te staan met een stralende zon of net met een flink pak nieuwe sneeuw. Het geeft energie en een mentale boost.

Zelf een job zoeken in het buitenland?

Natuurlijk kan je zelf de vacatures uitpluizen op buitenlandse jobsites. Maar als je overweegt naar het buitenland te verhuizen, dan wil je toch zeker zijn van je job? Bij Chelona gaan we daarom op zoek naar de juiste job voor jou.

We beschikken over een lokaal team dat op zoek gaat naar de beste geschikte job. Wij begeleiden je van hieruit bij je zoektocht en je sollicitatie. Zo vind je gegarandeerd de job in het buitenland die het best bij je past.